Autohuolto Sinisalo & Hyytiäinen

Helsingin Tapanilassa toimiva Fixus autohuolto. Palvelut: huollot, korjaukset, Dräger alkolukko asennuksia ja muutkin korjaukset. Erikoishuollot: aurauskulmien säätölaite, ilmastoinninhuoltolaite, vikakoodin lukulaitteet. Myös Eberspächer huollot/korjaukset.

Lisätietoja: http://www.fixushuoltotapanila.fi/


Autopalvelu Tervashonka

Autopalvelu Tervashonka Ky on vuonna 1990 perustettu autokorjaamo, joka sijaitsee Järvenpäässä Terholassa osoitteessa Vanha Yhdystie 3. Korjaamo on vaihtoehto merkkikorjaamoille.

Lisätietoja: http://www.tervashonka.fi


Exide

Exide Technologies toimii yli 80 maassa ja on yksi maailman suurimmista lyijyakkujen valmistajista ja kierrättäjistä. Exiden neljä yritysryhmää – Transportation Americas, Transportation Europe and Rest of World, Industrial Energy Americas ja Industrial Energy Europe and Rest of World – ylläpitävät laajaa valikoimaa sähköenergian varastointituotteita ja palveluja teollisuus- ja kuljetussektoreille.

Lisätietoja: http://www.exide.fi/  


Jasper  

Jasper Oy on toiminut vuodesta 1986 alkaen teknisen tukkukaupan maahantuojana. Edustamme Suomessa Kent Industrial Yhtymän Certanium -korjaushitsaustuotteita sekä Kent -autonhuolto ja teollisuuden kunnossapitotuotteita. Jasper Oy toimittaa myös Famon -käsineet sekä Milwaukee -sähkötyökalut.

Lisätietoja: http://www.certanium.fi


DEFA  

DEFA on perinnerikas norjalainen yritys ja sähköisen autolämmön markkinajohtaja Euroopassa.  Vahva kasvu vuosikymmenten ajan, on antanut vahvan sijan markkinoilla ja luotettavat yhteistyökumppanit jakelupuolella. Alusta alkaen, vuodesta 1946, DEFA on panostanut teknologiseen kehitykseen ja luottamukseen markkinoilla.

Lisätietoja: http://www.defa.com/fi/fp/main/


Trans-Clean Oy

Trans-Clean Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa ja myy ammattikäyttöön tarkoitettuja ajoneuvo- ja teollisuuspesuaineita. Yritys on perustettu 1991 ja se toimii Järvenpäässä.

Lisätietoja: http://www.trans-clean.fi/    

Yhteistyökumppanit

Tapanilan Erän yleisurheilujaosto