Tapanilan Erän yleisurheilujaoston kauden 2023-2024 ilmoittautuminen syyskaudelle 2023 on kauden alussa. Kauden aikana voi aina tiedustella vapaita paikkoja harjoitusryhmistä.


Varaa paikkasi harjoitusryhmässä tai aloita yleisurheilu omatoimiurheilijana liittymällä Erän yleisurheilujaoston jäseneksi.


Tästä lisätietoja:

  1. -Tapanilan Erän yleisurheilujaoston jäseneksi liittymisestä

  2. -ilmoittautumisesta yleisurheilujaoston harjoitusryhmiin


Kautemme on jaettu muutamaan osaan: syyskausi (loka-joulu), kevätkausi (tammi-huhti) ja kesän ulkokausi (touko-syys). Näiden kausien alussa uusien jäsenien mukaan ottaminen on luontevinta. Yleisurheilukoulujen ja harrasteryhmien harjoituksissa on hivenen taukoa joulun aikaan sekä heinäkuussa (4vkoa). 


Alla olevassa linkissä tiedote (pdf tai doc) kauden 2023–2024 harjoitusryhmien vuoroista. Uusien jäsenien ilmoittautuminen syksyn 2023 toimintaan syyskauden alussa. Myös vanhat jäsenet varmistavat jatkonsa ohjaajilleen omien harjoituksien yhteydessä. Ilmoittautuminen välttämätöntä ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa.


Syyskausi alkaa syyskuun jälkeen. Syyskauden 2023 ensimmäiset harjoitukset ovat lokakuun alusta alkaen ryhmien ohjelman ja treenipäivän mukaisesti.


Tiedote

--> tästä tiedote / pdf

--> tästä ohjeet yu-lisenssin hankkimiseen / pdf


Lisätietoja:

Tapanilan Erän yu-jaosto:

e-mail: yleisurheilu@tapanilanera.fi

Ilmoittautuminen kaudelle 2023–2024

Harjoitusryhmät 1.10.2023 alkaen