Tapanilan Erän yleisurheilujaoston kauden 2022-2023 ilmoittautuminen kesäkaudelle 2023 on kauden alussa. Kesäkauden aikana voi aina tiedustella vapaita paikkoja harjoitusryhmistä.


Varaa paikkasi harjoitusryhmässä tai aloita yleisurheilu omatoimiurheilijana liittymällä Erän yleisurheilujaoston jäseneksi.


Tästä lisätietoja:

  1. -Tapanilan Erän yleisurheilujaoston jäseneksi liittymisestä

  2. -ilmoittautumisesta yleisurheilujaoston harjoitusryhmiin


Kautemme on jaettu muutamaan osaan: syyskausi (loka-joulu), kevätkausi (tammi-huhti) ja kesän ulkokausi (touko-syys). Näiden kausien alussa uusien jäsenien mukaan ottaminen on luontevinta. Yleisurheilukoulujen ja harrasteryhmien harjoituksissa on hivenen taukoa joulun aikaan sekä heinäkuussa (4vkoa). 


Alla olevassa linkissä tiedote (pdf tai doc) kauden 2022–2023 harjoitusryhmien vuoroista. Uusien jäsenien ilmoittautuminen kesän 2023 toimintaan kesäkauden alussa. Myös vanhat jäsenet varmistavat jatkonsa ohjaajilleen omien harjoituksien yhteydessä. Ilmoittautuminen välttämätöntä ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa.


Syyskausi alkaa syyskuun jälkeen. Syyskauden 2023 ensimmäiset harjoitukset ovat lokakuun alusta alkaen ryhmien ohjelman ja treenipäivän mukaisesti.


Tiedote, kesä ’23 mm. harj.ryhmät&-vuorot, ilm.ohje, maksut

--> tästä tiedote ja ilmoittautumislomake / pdf

--> tästä ohjeet yu-lisenssin hankkimiseen / pdfLisätietoja:

Tapanilan Erän yu-jaosto:

e-mail: yleisurheilu@tapanilanera.fi

Ilmoittautuminen kaudelle 2022–2023

Harjoitusryhmät

kesä 2023