Tapanilan Erän yleisurheilujaoston harjoitusryhmät


Yu-jaoston harjoitusryhmät on jaettu ikäluokkien mukaan. Pienimmillä yu-koululaisilla on harjoitukset kerran viikossa ja vanhemmilla urheilijoilla halutessa useammin. Syntymävuodesta 2014 eteenpäin on mahdollisuus valita perusurheiluharjoituksien sijaan kilpayleisurheiluryhmä. Tällä järjestelyllä toivomme löytävämme jokaiselle sopivan harrastemäärän yhdelle viikolle niin, että kaikki löytävät lajin parista itselleen mielekästä ja motivoivaa tekemistä ja pääsevät nauttimaan liikunnan ilosta omien tavoitteiden mukaisesti. Vasemmalla on lueteltuna kauden 2021–2022 harjoitusryhmät ikävuosittain.


Myös uudet jäsenet (synt. ’08-14) voivat ilmoittautua vuosina 2008–2013 syntyneiden kilpayleisurheiluryhmiin. Mutta sitä vanhempien kilpayleisurheiluryhmiin (s. -07 ja vanhemmat) eivät uudet yu-harrastajat voi suoraan ilmoittautua, vaan he aloittavat aina ko. ikäluokan yleisurheiluharjoitusryhmästä.


Uusia jäseniä otetaan ryhmiin mukaan pitkin vuotta, jos mukaan mahtuu. Kautemme on jaettu muutamaan osaan: syyskausi (loka-joulu), kevätkausi (tammi-huhti) ja kesän ulkokausi (touko-syys). Näiden kausien alussa uusien jäsenien mukaan ottaminen on luontevinta. Yleisurheilukoulujen harjoituksissa on taukoa joulun aikaan ja heinäkuussa (kesätauko: 4vkoa).


Uusien jäsenien ilmoittautuminen kesän 2022 toimintaan kesäkauden alussa. Myös vanhat jäsenet varmistavat jatkonsa ohjaajilleen omien harjoituksien yhteydessä. Ilmoittautuminen välttämätöntä ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa.


Syyskausi 2022 alkaa lokakuun alussa. Ilmoittautuminen syyskaudelle 2022 alkaa elokuun puolivälissä. Syyskauden 2021 ensimmäiset harjoitukset ovat lokakuusta alkaen ryhmien ohjelman ja treenipäivän mukaisesti.


Ilmoittaudu haluamaasi Tapanilan Erän yleisurheilujaoston harjoitusryhmään myclubin kautta. Kerro ilmoittautuessasi vähintäänkin haluttu ryhmä (esim. yleisurheilukoulu s. 2014-2016, ke klo17-18, tarv. treenimäärä ja päivät), ilmoittautujan nimi, syntymävuosi ja osoite, mahd. ilmoittajan/huoltajan nimi ja yhteystiedot (puhelin, sähköposti). Varsinaisen ilmoittautumisajan päätteeksi voi kysellä vapaita paikkoja harjoitusryhmistä.


Tiedote, kesä ’22 mm. harj.ryhmät&-vuorot, ilm.ohje, maksut

--> tästä koonti harjoitusryhmistä / pdf / doc

--> tästä linkki ilmoittautumaan myclub


Lisätietoja:

Tapanilan Erän yu-jaosto:

e-mail: yleisurheilu@tapanilanera.fi

Ilmoittaudu mukaan harjoitusryhmiin

Harjoitusryhmät

kesä 2022