Tapanilan Erän yleisurheilujaoston harjoitusryhmät


Yu-jaoston harjoitusryhmät on jaettu ikäluokkien mukaan. Pienimmillä yu-koululaisilla on harjoitukset kerran viikossa ja vanhemmilla urheilijoilla halutessa useammin. Syntymävuodesta 2012 eteenpäin on mahdollisuus valita perusurheiluharjoituksien sijaan kilpayleisurheiluryhmä. Tällä järjestelyllä toivomme löytävämme jokaiselle sopivan harrastemäärän yhdelle viikolle niin, että kaikki löytävät lajin parista itselleen mielekästä ja motivoivaa tekemistä ja pääsevät nauttimaan liikunnan ilosta omien tavoitteiden mukaisesti. Vasemmalla on lueteltuna kauden 2020–2021 harjoitusryhmät ikävuosittain.


Myös uudet jäsenet (synt. ’08-12) voivat ilmoittautua vuosina 2008–2012 syntyneiden kilpayleisurheiluryhmiin. Mutta sitä vanhempien kilpayleisurheiluryhmiin (s. -07 ja vanhemmat) eivät uudet yu-harrastajat voi suoraan ilmoittautua, vaan he aloittavat aina ko. ikäluokan yleisurheiluharjoitusryhmästä.


Uusia jäseniä otetaan ryhmiin mukaan pitkin vuotta, jos mukaan mahtuu. Kautemme on jaettu muutamaan osaan: syyskausi (loka-joulu), kevätkausi (tammi-huhti) ja kesän ulkokausi (touko-syys). Näiden kausien alussa uusien jäsenien mukaan ottaminen on luontevinta. Yleisurheilukoulujen harjoituksissa on taukoa joulun aikaan ja heinäkuussa (kesätauko: 4vkoa).


Alla olevassa linkissä tiedote (pdf tai doc) kauden 2002–2021 harjoitusryhmien vuoroista ja vastuuhenkilöistä kauden aikana. Uusien jäsenien ilmoittautuminen syksyn 2020 toimintaan elo-syyskuussa aikana. Myös vanhat jäsenet varmistavat jatkonsa ohjaajilleen omien harjoituksien yhteydessä. Ilmoittautuminen välttämätöntä ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa. Syystkauden 2020 ensimmäiset harjoitukset ovat lokakuusta alkaen ryhmien ohjelman ja treenipäivän mukaisesti.


Ilmoittaudu haluamaasi Tapanilan Erän yleisurheilujaoston harjoitusryhmään sähköpostitse toimisto@tapanilaneranyleisurheilu.net. Kerro ilmoittautuessasi sähköpostitse vähintäänkin haluttu ryhmä (esim. yleisurheilukoulu s. 2013-2015, pe klo17-18), ilmoittautujan nimi, syntymävuosi ja osoite, mahd. ilmoittajan/huoltajan nimi ja yhteystiedot (puhelin, sähköposti). Varsinaisen ilmoittautumisajan päätteeksi voi kysellä vapaita paikkoja harjoitusryhmistä. Ilmoittautumisenne on hyväksytty, kun saatte sähköpostiinne vahvistuksen siitä, että ilmoittautuminen on tullut perille ja haluamaanne harjoitusryhmään on mahtunut vielä mukaan.


Tiedote, syys ’20 mm. harj.ryhmät&-vuorot, ilm.ohje, maksut

--> tästä tiedote ja ilmoittautumislomake / pdf / doc

--> tästä pikaopas: yleisurheilu Erällä (pdf)


Lisätietoja:

Tapanilan Erän yu-jaosto:

e-mail: toimisto@tapanilaneranyleisurheilu.net

Ilmoittaudu mukaan harjoitusryhmiin

Harjoitusryhmät

syksy 2021