Tapanilan Erän yleisurheilujaoston kauden 2018–2019 ilmoittautuminen syyskaudelle 2018 on elo-syyskuun aikana, mutta tuon jälkeen voi vielä tiedustella vapaita paikkoja harjoitusryhmistä.


Varaa paikkasi harjoitusryhmässä tai aloita yleisurheilu omatoimiurheilijana liittymällä Erän yleisurheilujaoston jäseneksi.


Tästä lisätietoja:

  1. -Tapanilan Erän yleisurheilujaoston jäseneksi liittymisestä

  2. -ilmoittautumisesta yleisurheilujaoston harjoitusryhmiin


Kautemme on jaettu muutamaan osaan: syyskausi (loka-joulu/2018), kevätkausi (tammi-touko/2019) ja kesän ulkokausi (touko-syys/2019). Näiden kausien alussa uusien jäsenien mukaan ottaminen on luontevinta. Yleisurheilukoulujen ja harrasteryhmien harjoituksissa on hivenen taukoa joulun aikaan sekä heinäkuussa (4vkoa). 


Alla olevassa linkissä tiedote (pdf tai doc) kauden 2018–2019 harjoitusryhmien vuoroista ja vastuuhenkilöistä kauden aikana. Uusien jäsenien ilmoittautuminen syksyn 2018 toimintaan elo-syyskuun aikana. Myös vanhat jäsenet varmistavat jatkonsa ohjaajilleen omien harjoituksien yhteydessä. Ilmoittautuminen välttämätöntä ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa. Syyskauden 2018 ensimmäiset harjoitukset ovat syys-lokakuun vaihteessa ryhmien ohjelman ja treenipäivän mukaisesti.


Tiedote, syksy ’18 mm. harj.ryhmät&-vuorot, ilm.ohje, maksut

--> tästä tiedote ja ilmoittautumislomake / pdf / doc

--> tästä pikaopas: yleisurheilu Erällä (pdf)


Lisätietoja:

Tapanilan Erän yu-jaosto:

e-mail: toimisto@tapanilaneranyleisurheilu.net

Ilmoittautuminen kaudelle 2018–2019

Harjoitusryhmät 2018–2019, syksy’18