Erän yleisurheiluryhmät s. 2009 ja vanh.

Nämä Erän yleisurheilun harjoitusryhmä on tarkoitettu vuonna 2009 syntyneille ja sitä vanhemmille, jotka haluavat harrastaa yleisurheilua. Ryhmät soveltuvat hyvin vasta harrastamaan alkaville tai niille, jotka haluavat harrastaa esim. toisen harrastuksen rinnalla yleisurheilua. Harjoituksissa pyritään käymään monipuolisesti läpi eri yleisurheilulajeja.


Lasten yleisurheiluryhmien piiriin kuuluu näistä yleisurheiluryhmistä kaksi ryhmää, jotka tarkoitettu vuosina 2006–2009 syntyneille. Heillä on harjoitukset kerran viikossa. Sisäharjoituskausi koostuu kahdesta kaudesta: syksy (loka-joulu) ja kevät (tammi-huhti). Syys-kevätkaudella 2018–2019 harjoitukset ovat tiistaisin klo 18.00-19.30 Liikuntamyllyssä tai Pukinmäenkaaren koululla (ent. Soinisen koulu). Kesäkaudella siirrytään harjoittelemaan ulos Pukinmäen kentälle ja tuolloin harjoitukset ovat ennakkosuunnitelmien mukaan maanantaisin klo 18.00-19.30.


Nuorten ja aikuisten harrasteyleisurheiluryhmä synt. 2005 ja vanhemmat harjoittelee taas kaksi kertaa viikossa. Sisäharjoituskausi koostuu kahdesta kaudesta: syksy (loka-joulu) ja kevät (tammi-huhti). Harjoitukset ovat loka-huhtikuussa ma ja to. Kesäkaudella harjoitukset ovat ma & ke. Uudet yu-harrastajat aloittavat näissä ikäluokissa tästä ryhmästä, jonka jälkeen voi esimerkiksi siirtyä kisaryhmiin.


Myös kaikki näiden yleisurheiluryhmien urheilijat ovat tervetulleita kisatoimintaan. Jos ei heti uskalla lähteä piirin kisoihin, niin kaikki ovat tervetulleita mukaan seuran omiin harkkakisoihin.


Lisätietoja uusille jäsenille ilmoittautumisesta.Erän yu-ryhmät:


yu-koulut s. ’06-09

  1. Soininen, to 1,5h

  2. Liikuntamylly, ti 1,5h


harrasteryhmät

  1. synt. ’05 & vanh.